Bekijk nu de Vlinderbos 360 graden fotoreportage!

Bezoekadres:
Veenweg 117-A
3648 HB Wilnis

Postadres:
Postbus 12
3648 ZG Wilnis

Telefoon:
0297-257800
E-mail administratie: klik hier

U bevindt zich hier: Weblog » Sportclinic groep 3/4
Tekstgrootte: + -

Sportclinic groep 3/4

Sportclinic groep 3/4

In het kader van Fit4kids hebben de kinderen van groep 3/4 op 13 juni en 20 juni leuke sportclinics gehad van Petra Taal. De kinderen hebben allemaal leuke sportieve activiteiten gedaan met elkaar.
De eerste donderdag werd er begonnen met een warming-up. De kinderen konden even lekker warm lopen door middel van een estafette, daarna kregen de kinderen per groepje een aantal tennisballen en moesten ze deze zo snel mogelijk naar elkaar over rollen. De laatste in de rij moest de bal dan in de hoepel doen, als de bal in de hoepel zat, was de volgende tennisbal aan de beurt. Totdat alle tennisballen aan de overkant waren. Daarna was het tijd om te gaan mikken. De kinderen kregen per tweetallen een pilon en een tennisbal. Ze moesten proberen de tennisbal in de pilon te gooien. Lukte dit, dan mocht je een stapje naar achteren zetten, zodat het steeds moeilijker werd. Dit was best lastig, maar wat konden de kinderen dit goed zeg!
                       
De tweede keer moesten de kinderen natuurlijk ook eerst even lekker warmlopen. In tweetallen mochten de kinderen gebruik maken van de hele zaal, maar ze moesten er wel voor zorgen dat ze elkaar nadeden. Daarna gingen de kinderen met wat groter materiaal aan de slag. Ze begonnen met een kleine hindernisbaan en daarna kwamen de grote ballen tevoorschijn. De kinderen moesten met deze bal zo snel mogelijk de baan afleggen en deze weer terugbrengen naar het volgende kind  in de rij. Het laatste spel was ook wel erg spannend! Met kleine tennisballen probeerden de kinderen de grote ballen die in het midden lagen, naar het andere team te krijgen, aan de overkant. De kinderen hebben het erg naar hun zin gehad en het goed bewegen, zat deze lessen wel goed!       

             
 

Geschreven op: 11-07-2013 09:46 | Door: juf Chantal

Terug