Bekijk nu de Vlinderbos 360 graden fotoreportage!

Bezoekadres:
Veenweg 117-A
3648 HB Wilnis

Postadres:
Postbus 12
3648 ZG Wilnis

Telefoon:
0297-257800
E-mail administratie: klik hier

U bevindt zich hier: Weblog » Middeleeuwen
Tekstgrootte: + -

Middeleeuwen

Middeleeuwen

Middeleeuwen
Met wereldoriëntatie het project de middeleeuwen hebben we met knutselen allerlei leuke dingen gemaakt: We hebben geschilderd en we hebben ook hebben ambachten gedaan waaronder:Metselen, vlaggen schilderen, klerenmaker, houtbewerken en wapensmid. Met wapensmid konden we wapens en harnassen maken. Met metselen hebben we een kasteel gebouwd.

We hebben geleerd over: handel, kruistochten, kastelen, ridders en we hebben allemaal leuke filmpjes bekeken met boeren, ridders en kasteelheren daar hebben we dus ook van kunnen leren. We hebben ook allemaal werkbladen en leesbladen gekregen. Aan het begin van het project hebben we allemaal vragen gesteld en uitgetypt. Daarna hebben een lijstje gekregen met vragen van de middeleeuwen die je mocht beantwoorden.

Er was aan het einde van elk project hebben we een toets daarmee mag je lezen in boeken voor antwoorden en je werkbladen en ook nog is op leesbladen. Het was erg interessant we hebben veel geleerd.

Net als anders is het een leuk project zoals: Steentijd, Romeinse tijd en natuurlijk de middeleeuwen. We vonden het een leuk project. Er waren ook interessante, leuke dingen te leren.

     

Geschreven op: 25-02-2013 12:03 | Door: Thijs en Djesse

Terug