Bekijk nu de Vlinderbos 360 graden fotoreportage!

Bezoekadres:
Veenweg 117-A
3648 HB Wilnis

Postadres:
Postbus 12
3648 ZG Wilnis

Telefoon:
0297-257800
E-mail administratie: klik hier

U bevindt zich hier: Weblog » De voetbalmannen van 3-4
Tekstgrootte: + -

De voetbalmannen van 3-4

De voetbalmannen van 3-4

Schoolvoetbal voor Vlinderbos jongens groep 3-4
Weken van te voren wordt er door  groep 3-4 al gesproken over het schoolvoetbal. Genoeg jongens geven zich op om met twee teams deel te kunnen nemen. Door de mannen zelf wordt een vergadering belegd om tot een eerlijke verdeling te komen. Maar dat is niet de enige voorbereiding. Ook wordt er door deze twee teams getraind in de stromende regen.  Als verzopen katjes komen ze het veld af, maar het plezier straalt er vanaf.

De teamspirit is aanwezig, de schoenen zijn ingelopen, de opstelling besproken en de yell een aantal keren luidkeels  geroepen. Kortom klaar om de strijd met de andere scholen aan te gaan.

Beide teams hadden een fladderende  start. Door goed samenspel, mooie reddingen en prachtige doelpunten werden zowel Vlinderbos 1 als 2 winnaar van hun poule. De kwartfinale was voor beide teams een pittig potje . Hier werd een groot beroep gedaan op hun verdedigende kwaliteiten. Maar ook die waren aanwezig. Met een 1-0 overwinning gingen opnieuw beide teams door naar de halve finale. Vol trots liepen de jongens naar het kunstgrasveld waar deze spannende wedstrijden plaats zouden vinden. Er werd hard gestreden, maar alsof de teams van Vlinderbos het hadden afgesproken verloren ze allebei in de halve finale. Toen mochten ze eindelijk tegen elkaar. Wat een feest. Een mooie wedstrijd om de 3de en 4de plek. Met 2-1 werd deze zinderende pot gewonnen door Vlinderbos 1.

Troste ouders en coaches gaven de beide teams een daverend applaus. Wat een mooi resultaat met sportieve wedstrijden. Zo zien we graag in Nederland dat er op de velden met elkaar wordt omgegaan. Dank mannen van Vlinderbos groep 3-4.

Geschreven op: 22-04-2013 10:26 | Door: Martine den Braber

Terug